Angol 12-19 éves tinik részére

Teen English

A kamaszoknak szóló tanfolyamainkat úgy alkottuk meg, hogy kellőképpen lekössük figyelmüket. Minden egyes kurzus izgalmas dráma, mely a leckékben bontakozik ki, csakúgy, mint Benaya Doron és Ella Doron eredeti popdalai. A lebilincselő és magával ragadó dalok és történetek a mai tinédzsereket foglalkoztató témákat vonultatnak fel.

Elkötelezett tanárokkal, maximum 8 fős tanuló csoportokban, a kamaszok személyre szabott útmutatást kapnak, és felkészítjük őket a felvételi vizsgákra is, míg megtanulják kifejezni magukat helyesen angolul.

Teen English* merőben új és eredeti oktatási program a 12-19 éves korosztálynak, mely 4, különböző szintű, egymásra épülő kurzusból áll.

Teen Talent (A2 szint)
Rocksztárok, pénzkeresés, környezetvédelem, nyári utazás – csak néhány olyan téma, mely a Teen Talent kurzust színesíti dalokon és történeteken keresztül.

 

Teen Choices (B1 szint)
A Teen Choices anyanyelvi módszerrel tanít angolul, mert az angol anyanyelvű kamaszok nyelvhasználatát hívja segítségül, de nyelvtörőket, vicceket és köznyelvi szólásokat is tartalmaz.

Teen Express (B1+ szint)
A Teen Express a harmadik és egyben legújabb Helen Doron Teen English tanfolyam. Négy különálló, de egybefonódó történetben tanít meg fontos és életszerű értékekre, így a felelősségvállalásra és többek között arra is, hogy “ne ítélj a látszatból!” A Teen Express 8 eredeti popdalt is magában foglal, melyeket speciálisan erre a tanfolyamra írtak.

Teen Success (B2 szint)

A beszélt, írt, és olvasott angol nyelv alapvető ismerete szükséges a tini angol tanfolyam elkezdéséhez.
*A tini angolprogramok illeszkednek Közös Európai Angol Referenciakeretbe.

 

 

A legtökéletesebb kezdet babádnak

Minél korábban, annál jobb!

Angol mesék a szótanításért