Angol nyelv 3-6 éves gyerekeknek

Annyira élvezik a foglalkozásokat, hogy közben észre sem veszik, hogy angolul tanulnak!.

A Helen Doron English tanfolyamokban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek minél több érzékszervükkel szívják magukba az angolt, gyakorolják első szavaikat, és minél nagyobb szókészletet halmozzanak fel. Ennek záloga a zene, a mozgás, a játék és a pozitív megerősítés.

Fun With Flupe a 3-6 éves gyerekeknek

Flupe, a bojtocska, a kis Paul Ward és a varázslatos Nagyi, Granny Fix, mesés kalandjai könnyűvé és szórakoztatóvá teszik a gyermekek angoltanulását. A tönkrement mesék megjavítása nagy élvezetet okoz a gyerekeknek, akik a mondókák és dalok segítségével észrevétlenül kezdenek el angolul beszélni. A Flupe tanfolyam, mókás DVD-vel és óriási szókinccsel kezdő kisdiákok részére készült tananyag, ezzel az oktatócsomaggal a gyerekek az angol nyelv alapjaival ismerkedhetnek meg.

A tanfolyamon 660 angol szót, helyes kiejtést és az angol mondatszerkezet alapjait sajátítják el a gyerekek. 25 új angol dal és 12 rajzfilm epizód segít felfedezni az angol nyelvet.

More Fun With Flupe a 3-6 éves gyerekeknek

Flupe kalandjai folytatódnak! A 3-6 éveseknek való haladó tanfolyamban (A korábbi More English For Infants tanfolyam helyett) Paul Ward, Granny Fix és Flupe 12 új mesén keresztül repíti el a gyerekeket az angol nyelv mesés világába.
A tanfolyamon a gyermekek 660 angol szót, helyes kiejtést és az angol mondatszerkezet alapjait sajátítják el, 25 angol dal segítségével.
Azoknak a gyerekeknek készült, akik a Fun With Flupe tanfolyamot már elvégezték.

Gyermekek Fun with Flupe-on!

 

Angol nyelvelsajátítás ismerős mondókákkal

 

Anyanyelvi módszer

Világszínvonalú tanárok

A legtökéletesebb kezdet babádnak

Minél korábban, annál jobb!

Angol mesék a szótanításért