Angol nyelv 6-12 éves korú gyerekeknek

A mondókák fejlesztik a gyermekek írás-olvasás készségét, bármilyen nyelven..

A Helen Doron English egyedi és korosztályok szerinti tananyagot biztosít. Az írás-olvasás tanításához a fonetika és a szabad olvasás technika biztosítja a megfelelő hátteret.

Jump With Joey 6-9 éves gyerekeknek

A Jump with Joey kurzus egy merőben új, kezdő angol tanfolyam 6 és 9 éves kor közötti gyermekek részére. A kurzus a Fun with Flupe program folytatásaként is tanítható.

Ez a kurzus 12 epizódos rajzfilm-sorozatot foglal magában, mely Paul Ward és barátja, Milli kalandjait meséli el, aki Kangi, és csintalan fia, Joey ballépéseit hozza rendbe Stroryville városkájában. Mialatt a gyerekek angolul tanulnak, értékes tudásra tesznek szert a barátságról és pl. a környezetvédelemről.

A tanulók 25 dal, rengeteg játék és komplex tevékenységek segítségével megragadják az angol nyelvet mind otthoni, mind iskolai környezetben. A Jump with Joey a legelső angol kurzus, melyben kiterjesztett valóság technológiát alkalmazunk. A gyermekek nyelvtudása egyre csak gazdagodik, ahogyan a Jump with Joey szereplők életre kelnek a varázslatos munkafüzetben, kiegészítve ezzel a kulcsfontosságú otthoni hanganyag-hallgatást, mely a Helen Doron módszer alapja.

More Jump With Joey, 6-12 éves gyerekeknek

Ha valami igazán kifejezi a Helen Doron tanfolyamok lényegét, akkor az a More Jump With Joey. Ez az első, a legeredetibb Helen Doron angol tanfolyam modern továbbfejlesztése. A MJWJ angol tanfolyam 7-10 éves gyermekeknek készült a Jump With Joey tanfolyam folytatásaként, vagy korábbi Helen Doron English angoltanfolyam folytatásaként. A gyerekek több mint 1500 angol szót tanulnak a gyerekangol tanfolyam alatt, angol mondókák, angol mesék, változatos angol játékok és 25 angol dal segítségével. Az órákon csak angolul beszélünk, így a lelkes Helen Doron tanár néni vagy bácsi segítségével természetes módon szívják magukba a gyermekek az angol nyelvtan szabályait, a jó kiejtéssel és a helyes angol hanglejtéssel együtt.
Ebben a tanfolyamban a nagyobbaknál az írás-olvasás tanulás is elkezdődhet, a speciális munkafüzetek segítségével.

 

A legtökéletesebb kezdet babádnak

Minél korábban, annál jobb!

Angol mesék a szótanításért